Agents of S.H.I.E.L.D.

Disney ha de rendibilitzar les compres què fa i això vol dir que tot l’univers de personatges Marvel inunda les pantalles de televisió igual què les de cinema. I agarreu-vos què després ve Star Wars

Agents of SHIELD - Season 1

Pels què vau llegir els còmics en algun moment, dir-vos què a mi m’ha decebut com trasllada alguns personatges i la presentació de la mateixa S.H.I.E.L.D., molt més mítica als còmics, un nyap a la sèrie i temo veure què passa a la segona pel·li del Capità Amèrica, amb la que creua esdeveniments. El pitjor per mi és Samuel L. Jackson en el paper de Nick Fury. L’actor ho fa bé, però m’han canviat el personatge, em grinyola el canvi de pell i trobo a faltar els Howling Commandos originals… Clar què igual apareixeran a una altra sèrie.

Pels què no us agrada tot allò dels superherois: La sèrie és d’acció, intriga i ciència ficció, en aquest ordre. I té personatges molt potents i pocs súpers. A la que li han trobat un fil conductor, cap a la meitat de la primera temporada, ha millorat molt, però els primers capítols recordaven molt a l’Equip A d’Hannibal Smith. I els guionistes ha hagut força moments en què no han estat massa inspirats.

Pels què veniu dels còmics o del cinema, a la tele els pressupostos són més limitats i això vol dir menys efectes especials espectaculars. Als còmics que llegiem als 70, els agents de S.H.I.E.L.D. portaven a la butxaca uns aparells fantàstics què ara anomenem telèfon…

En definitiva, una sèrie entretinguda però irregular, amb més possibilitats que geni, i què si els guionistes li troben el punt pot tenir una millor segona temporada.

Adient pels què hagin gaudit de The X-Files o 24. Contraindicada pels què busquin innovació o excelència.

Salut i sort,
Ivan.

3 respostes a «Agents of S.H.I.E.L.D.»

  1. […] la saga: els films de Thor, els d’Iron Man, la primera pel·lícula sobre el Captain America, la sèrie de televisió sobre SHIELD i, a l’escena que es pot veure després dels crèdits finals, als X-Men. O sigui que cada cop […]

  2. […] com la primera temporada va ser irregular en plantejament i guions, la segona ha estat molt més coherent. MARVEL’s Agents […]

  3. […] i de La Visió; i un altre divertit cameo del guionista Stan Lee. Pels seguidors de la sèrie Agents of SHIELD, hi ha la decepció que ni apareix l’agent Coulson ni es veu bé el lligam amb la segona […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: