Agents of SHIELD, Season 2

Ha acabat la segona temporada de Agents of SHIELD, que ha millorat la primera, ha estabilitzat el to de la sèrie i ha deixat un cliffhanger brutal per a la tercera temporada.

Imatge promocional de la segona temporada de MARVEL's Agents of S.H.I.E.L.D., on es veuen els personatges principals de la sèrie

Així com la primera temporada va ser irregular en plantejament i guions, la segona ha estat molt més coherent. MARVEL’s Agents of SHIELD va d’una organització secreta d’agents bons que lluita contra una organització secreta d’agents dolents (anomenada HYDRA a l’univers Marvel) i una de les tasques que fa és controlar els aliens i els individus amb super-poders què hi ha a la Terra, no sigui cosa que els reclutin els dolents. I si es fan superherois, millor.

Amb aquest argument d’acció salpebrat amb ciència-ficció (més fantàstica què científica) MARVEL’s Agents of SHIELD continua aprofitant la veta de les conspiracions i l’haver de descobrir si els personatges són de debó el que sembla o si hi ha sorpreses amagades. Això i el fet que els guions van creuant aconteixement amb les estrenes cinematogràfiques de la franquícia fa que la trama sempre sigui liada, però sense arribar a la confusió.

MARVEL’s Agents of SHIELD aconsegueix el que pretén i no enganya. Hi ha personatges més complexes que d’altres, tots creen un cert grau d’empatia, però no és ni una sèrie per analitzar psicològicament ni un reguitzell de caricatures. I el fet que s’hagin oblidat definitivament dels episodis autoconclusius permet un guió més sofisticat i permet mantenir l’entreteniment a un nivell molt elevat.

Adient com a entreteniment d’acció i aventures. Contraindicada si busqueu reflexió profunda.

Salut i sort,
Ivan.

4 respostes a «Agents of SHIELD, Season 2»

  1. Quina gràcia llegir aquesta entrada de blog, precisament després d’haver-me empassat d’una tacada (gairebé) els 13 episodis de “Marvel’s Daredevil”, la qual recomano aferrissadament, perque m’ha agradat moltíssim. Tampoc esperis grans complexitats argumentals ni psicològiques, és una sèrie d’evasió pura i dura, però està meravellosament executada i interpretada i té uns efectes especials que més d’un llargmetratge de la gran pantalla voldria tenir. Recomano!

  2. […] Pels mitòmans Marvel, The Avengers: The Age of Ultron permet veure l’aparició de la Bruixa Escarlata i de La Visió; i un altre divertit cameo del guionista Stan Lee. Pels seguidors de la sèrie Agents of SHIELD, hi ha la decepció que ni apareix l’agent Coulson ni es veu bé el lligam amb la segona temporada de la sèrie. […]

  3. […] per les fins a cinc parelles que hi ha en combat durant la sèrie. Si ja heu vist la primera i la segona temporades en sabeu de dues; cristal·litzen dues parelles que es veien venir, i se’n forma […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: