Our Bright Future

Ja fa vint anys del primer àlbum de la Tracy Chapman. Escoltant el seu darrer enregistrament m’alegro molt d’haver pogut sentir tota la seva trajectòria.

Tracy Chapman - Our Bright Future

Igual que el seu primer i exitós enregistrament, aquest àlbum està manufacturat amb una aparent i colpidora simplicitat: veu, guitarra i molts pocs detalls més, igual però molt més animat i divertit. Our Bright Future porta a la bossa molt d’optimisme i romanticisme, i molt poca sofisiticació aparent. Sentiment envers tècnica. Música que revitalitza l’esperit, allò que diuen els músics que busquen.

Estilísticament trobareu no només folk i rock melòdic, sinó també detalls jazzy i bluegrass, res d’estranyar tenint en compte la nòmina de col·laboradors que ha gaudit.

Després del seu magnífic Where You Live del 2005 Our Bright Future és una nova confirmació d’aquesta gran artista. Són onze cançons, un CD no gaire llarg, però el rati de qualitat/temps és òptim. Especialment recomenables són Sing for You, Thinking of You i Conditional, però aquest és un àlbum en que la llista de tres millors cançons canvia gairebé cada cop que l’escoltes, perquè descobreixes un matís nou a alguna peça encara no prou valorada.

Adient per a acompanyar moments tranquils. Contraindicat si la caixa de ritmes és imprescindible.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: