Where You Live

Una cantant a la que continuu fidel és Tracy Chapman. El seu darrer treball ja porta uns quants mesos a les prestatgeries de les botigues.

Tracy Chapman - Where You Live

I pel que sembla, ben poca gent agafarà el CD d’aquestes prestatgeries. Entre l’emule, els preus als que es ven la música a aquest país i la nul·la promoció que li fa la discogràfica, la Chapman té ben poques possibilitats de tornar a vendre àlbums massivament.

I és una llàstima, perque Where You Live és un àlbum excel·lent. Elegant i fàcil d’escoltar, recull onze cançons de molt bon nivell, totes amb la tonada característica de l’autora, a mig camí entre el rock acústic i el folk. Des del seu primer èxit, la Chapman ha mantingut una evolució lenta i tranquila, que musicalment l’ha portada sempre pels mateixos camins, canviant només el to de les lletres.

La temàtica de les lletres continua sent tant ampla com sempre, anant des de la política (America) a la introspecció personal (Change) però amb major atenció pels problemes d’amor (Never Yours, Love’s Proof i Don’t Dwell). Aquests darrers temes li donen un aire melancòlic que contrasta amb temes com America o Talk To You, molt més animats.

Un gran disc que no defraudarà als seus seguidors, però que dificilment agradarà aquells que ja li han donat l’esquena.

Salut i sort,
Ivan.

Tracy Chapman
Where You Live
Atlantic, 2005.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: