Fleetwood Mac: Mirage Tour

Si em demaneu per les meves bandes favorites, no crec que Fleetwood Mac sigui un dels primers noms que em vinguin al cap. Però, sí són un grup que sempre escolto a gust, i tenen un grapat d’excel·lents cançons.

Fleetwood Mac – Mirage Tour – Live 1982 Full Concert

M’han vingut al cap perquè no fa gaire van sortir a una conversa amb l’Enric i el Jordi, amb safareig sobre la complicada vida d’un grup on família, afers sentimentals, discussions artístiques i econòmiques sempre s’han barrejat. Hi ha crítics que els tenen mania a aquests grups pop d’èxit massiu i que guanyen un munt de diners. Supertramp o Electric Light Orchestra, per exemple. Diuen que la seva única raó de ser és l’èxit comercial. A mí em semblen mestres en l’art d’entretenir a un munt de gent, cosa no pas fàcil.

Com que la Gemma sempre em diu que el millor moment dels Fleetwood Mac va ser la gira Mirage, he escollit el vídeo del seu concert a Los Angeles d’aquell tour.

Adient per a eclèctics. Contraindicat pels més joves: això dels solos de guitarra o bateria no sabran com agafar-ho.

Salut i sort,
Ivan.

Advertisement

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: