Cançons engrescadores

De Regal de Reis aquí teniu un grapat de cançons que a mi em canvien el dia. Tant se fa si fa sol o plou; si la feina va bé o malament; si l’equip guanya o perd. Escoltar una d’aquestes i que se’m clavi un somriure d’orella a orella a la cara, i que el cor se m’ompli d’optimisme és tot una.

Bola extra: aquesta altra versió de Ja sei namorar no sóna tant bé, però el video reflecteix molt millor l’alegria que desprén. I per raons sentimentals, la gira del 2008 de The Police també havia d’aparèixer aquí.

A vosaltres, quines cançons us engresquen?

Salut i sort,
Ivan.

9 respostes a “Cançons engrescadores”

 1. hola soc de sant carles de la rapita i fem trobades en nens i joves i sempre em tingut allo que se diu cansoners de gresca pero estan una mica anticuats magradaria saber ya ke e vist aixo si ne teniu un en gitarra i si mel podrieu pasar srialo mes gran i segurament qu e teu agrairiem molt de temps merci

  atentament mike safont

 2. doncs en el meu cas, canviaria “a quien le importa” de Alaska per la teva, i en el cas d’Antonia Font “wa yeah!”. Estic totalment d’acord amb Walikn’ on sunshine i com a cançó “cheer up” de darrera fornada…potser tòpica però a mi em revitalitza és I gotta feeling!! dels black eyed peas i sí, genial també l’Empordà!

 3. Benvingut Mike, em fa molta gràcia que un rapitenc es passi per Lo Bloc.

  Suposo que el que em demanes són les partitures per a guitarra d’aquestes o altres cançons per l’estil. No les tinc, però tampoc crec que sigui gens difícil trobar-les a internet, o a alguna botiga especialitzada de Barcelona. Sort!

  Francis: L’engrescament al que em refereixo és més de cap que no de cames, tot i que admeto que Mala vida és de les que automàticament et posen en òrbita. Apa que no l’he ballada! (o més aviat saltada 🙂

  Salutacions i gràcies per comentar, a tots dos.

 4. Gràcies. Doncs amb el teu permís amplio la llista:

  Fefe, A DALT el posat “Dans ma rue” live, i tot seguit l’adreça del clip oficial: http://www.youtube.com/watch?v=qdm6bpgf5Xg

  PlayingForChange, totes són … (no words, listen and that’s all): “DON’T WORRY”: http://www.youtube.com/watch?v=tAjFnJuk1Aw

  “CHANDA MAMA”:http://www.youtube.com/watch?v=I23Bkk92124

  Idir i Titi Robin, amb una versió diferent de los peces en el rio: http://www.youtube.com/watch?v=ZNTzHLeaBWU

  Akli: http://www.dailymotion.com/video/x11gzg_akli-d-cest-facile_music

  I per acabar un rap català, “quan tornis quan marxis”: http://www.youtube.com/watch?v=xksmA5tkxH8

  Thanks, neus

 5. Arqueòleg: potser la de Police té uns anys, però la d’Antònia Font no …

  Podia haver posat Hombres de Fangoria, o el Bon dia dels Pets, però les que he posat definitivament em canvien el dia.

  Salutacions.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: