Fangoria al Palau

Si, ho heu llegit bé. Fangoria van oferir un concert al Palau de la Música.

Fangoria al Palau de la Música, 29-12-2009

Jo tenia l’esperança que, en un escenari tant excepcional, fessin quelcom especial, com un set acústic o versions més íntimes del seu repertori, però Alaska i Nacho Canut van montar un sarao com el que ja van organitzar quan van visitar el Palau Sant Jordi Club.

I per tant el resultat va ser totalment previsible. El públic entregat des del començament, molta música pre-registrada, els dos boys ballant de forma tant exageradament gai com torpe, la guitarrista i Canut amb postures totalment hieràtiques, i Alaska desbocada i desmelenant el públic. Èxit atronador.

Un grup que porta vint anys a la carretera va fer un concert basat en el seu darrer àlbum i amb molt poques cançons d’un passat que és mític al pop espanyol. Tant destacable com que anunciin que es prenen un any sabàtic, renunciant a oferir concerts que saben que serien molt lucratius, qui sap si preparant un nou àlbum.

En qualsevol cas, un concert de Fangoria sempre és una festa divertidíssima.

Salut i sort,

Ivan.

4 respostes a «Fangoria al Palau»

 1. Avatar de francis black
  francis black

  y el publico que hace en un concierto asi ? dentro de poco toca love of lesbian en el palau de la musica y tengo dudas , todos sentados mirando lo veo muy frio . Hace unos años un amigo fue a un concierto de Maceo Parker y la cosa no funciono , bueno no funciono al nivel que funciona en el Bikini.

 2. Jo els vaig veure al Palau Sant Jordi i va ser brutal!
  No has destacat que van tocar “En mi volcan”, una versió del mític CArlos Berlanga (ho he llegit al blog de Nacho CAnut)

  Dintre de poc faran un concert a MAdrid amb nous músics roquers i un repertori més variat del seu passat!

 3. Jo tenia la mateixa por que Francis, i de fet m’esperava que el grup fes un tipus diferent de concert, però el cert és que el públic va animar-se de seguida i, començant des d’amunt, va anar posant-se en peu i ballar.

  Recordo que Marlango també van aixecar el públic ja fa uns mesos.

  I la cançó de l’enyorat Carlos Berlanga no em va semblar gens destacable, potser encara quan la publiquin a alguna antologia del grup i els satèlits. La mateixa Alaska va dir que la grabamos la semana pasada y esta será probablemente la única vez que la toquemos.

  Salutacions a tots dos.

 4. Doncs jo pràcticament vaig “levitar”…un concert espectacular!! Els he vist a Razzmatazz, al club del palau sant Jordi aquesta primavera i ara al Palau …i va ser surealista ! Feia temps que no vibrava tant i no vaig parar de ballar….dins de les limitacions de l’entorn, és clar !!

  I com comenta l’Arqueòleg, sí, crec que tornen a actuar al Joy de Madrid…perque aquí a BCN, segons Fangoria mateix, no tornaran fins al 2011.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: