Absolutamente

El llargament esperat darrer àlbum de Fangoria reprén la seva vessant més petarda.

Diguem que a Absolutamente Alaska pesa més que Nacho Canut. Això fa que el conjunt sigui molt més divertit que els anteriors treballs, on la innovació en música electrònica era més destacable que no pas la festa. Això si, els concerts de Fangoria mai no han deixat de ser una festa.

Absolutamente

Tant les lletres com les tonades de Absolutamente em recorden molt més els àlbums de Dinarama i fins i tot els Pegamoides que no pas CDs per a mí ara imprescindibles com Arquitectura Efímera o Naturaleza Muerta. L’exponent més clar és Las Walpurgis te van a llamar amb que s’obre Absolutamente, amb intro en directe i tot. També destaco En el centro del Universo, La pequeña edad de hielo i Gracias pero no d’entre la dotzena llarga de cançons. Com sempre, les balades són el més fluix del disc; Fangoria millora amb el ritme i la canya.

Adient per a qualsevol ballaruga que volgueu organitzar. Contraindicat per a mantenir la compostura.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: