On és el començament?

El meu amic Enric creu que arriba el moment d’introduir els seus fills a la religió veritable. La Força, naturalment.

Ara que el petit ja s’acosta a l’edat que tenia el seu pare quan va veure La guerra de las galaxias al cinema (en silenci, sense crispetes i en una sala molt gran; com ha canviat el tema) l’Enric es prepara per una sèrie de sis sessions de cinema familiar al davant del televisor amb pantalla gran i el DVD amb divx.

Anit vam quedar per sopar i em va deixar frepat amb una pregunta inesperada i absolutament trascendent: tu, per on els començaries a mostrar la sèrie?

A favor de l’ordre cronològic (veure primer la nova trilogia i després la clàssica) hi ha el fet que és com George Lucas ho hagués fet si hagués pogut en el seu moment. I que facilites la comprensió als nens, sense cap dubte.

A favor de l’ordre històric (començar per l’episodi IV fins el VI i després veure les tres primeres) hi ha el fet que així no pateixen una disminució de qualitat en efectes especials, que determinades situacions són més suggerents, i que és la mateixa experiència que hem tingut gairebé tots.

Vosaltres què penseu? Què heu fet amb els vostres conversos?

L’educació dels fills planteja reptes apassionants.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: