Our Bright Future

Ja fa vint anys del primer àlbum de la Tracy Chapman. Escoltant el seu darrer enregistrament m’alegro molt d’haver pogut sentir tota la seva trajectòria.

Tracy Chapman - Our Bright Future

Igual que el seu primer i exitós enregistrament, aquest àlbum està manufacturat amb una aparent i colpidora simplicitat: veu, guitarra i molts pocs detalls més, igual però molt més animat i divertit. Our Bright Future porta a la bossa molt d’optimisme i romanticisme, i molt poca sofisiticació aparent. Sentiment envers tècnica. Música que revitalitza l’esperit, allò que diuen els músics que busquen.

Estilísticament trobareu no només folk i rock melòdic, sinó també detalls jazzy i bluegrass, res d’estranyar tenint en compte la nòmina de col·laboradors que ha gaudit.

Després del seu magnífic Where You Live del 2005 i just abans que la seva gira la porti de tornada a Barcelona, ens arriba una nova confirmació d’aquesta gran artista. Són onze cançons, un CD no gaire llarg, però el rati de qualitat/temps és òptim. Especialment recomenables són Sing for You, Thinking of You i Conditional, però aquest és un àlbum en que la llista de tres millors canons canvia gairebé cada cop que l’escoltes, perquè descobreixes un matís nou a alguna peça encara no prou valorada.

Adient per a acompanyar moments tranquils. Contraindicat si la caixa de ritmes és imprescindible.

Salut i sort,
Ivan.

Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s