Fingers & Thumbs

Si segui habitualment Lo Bloc el nom de Polly Paulusma us sonarà una mica, ja que per mi el seu primer treball va ser per mi un dels millors àlbums del 2.006. Ara ja podem gaudir del seu segon CD.

Portada del disc de Polly Paulusma Fingers and Thumbs

Si vau escoltar el seu primer Scissors In My Pocket, recordareu un munt de bellíssimes balades. Què va fer la Paulusma amb els diners que va guanyar amb el disc? Es va comprar una guitarra elèctrica. I li ha tret d’allò més bon profit.

Scissors In My Pocket em va agradar molt, tot i que tenia un lleuger aire de noia simpàtica que canta a les flors i la primavera armada de guitarra. Aquí tenim una senyora noia que ha facturat un disc molt professional i canta, per cert, bellíssimes cançons sobre l’amor i el desamor. El resultat final d’aquest àlbum sóna molt més arrodonit, aconseguit, pulit. Gràcies a una producció més sofisticada i gràcies també a una major maduresa interpretativa.

Fingers & Thumbs proposa 10 cançons de molt bon escoltar, que comprenen entre la balada acústica que ja esperavem fins el rock moderat de la inicial Godgrudge, passant pel mid tempo de Day One, el pop més alegre de Where I’m Coming From, o l’exquisitesa de This One I Made For You. A la seva pàgina oficial i també a la que té a MySpace podeu escoltar-ne alguna mostra.

Un compacte que demana que l’escoltis una vegada i una altra.

Adient per a endolcir el dia sense perill de diabetis. Contraindicat si l’adrenalina us controla la selecció musical.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: