Modigliani

A Madrid s’ha pogut gaudir de la magnífica exposició Modigliani y su tiempo.

Amedeo Modigliani - Madame Zborowska

Amadeo Modigliani no només pintava. Era un artista. No em refereixo a que durant anys abandonés la pintura per a dedicar-se a l’esculptura. El que vull dir és que en la seva obra reconec allò que li demano a l’artista: una interpretació de la realitat que l’envolta, una suggerència a la reflexió, una evocació de sentiments.

Els seus quadres sintetitzen les formes i els colors, sense perdre ni la intensitat ni el matís, i ens aboquen a la contemplació de l’essència de les persones que va retratar i els paissatges que va visitar.

Encara avui, un món on vivim envoltats de fotografies, vídeos i photoshops, el seu pinzell traspua molt més erotisme i retrata millor la dona que té enfront que no molta fotografia pretesament real i molt més directa.

Hi ha una millor definició d’art?

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s