Mission Impossible 5: Rogue Nation

Tom Cruise volia ser James Bond, però s’ha quedat en Ethan Hunt i, la veritat, tots sortim guanyant.

Mission_Impossible_Rogue_Nation_poster

La cara i els diners de Cruise han creat una franquícia prou potent com per fer-li competència (juntament amb Jason Bourne) a l’agent amb llicència per matar i l’ha obligat a espabilar. I els films Mission Impossible són prou distrets.

Mission Impossible 5: Rogue Nation és una molt bona pel·lícula d’acció. Amb personatges esquemàtics, una trama molt semblant a l’entrega anterior de la sèrie, un argument idoni per haver desenvolupat una magnífica pel·lícula d’espies, vàries escenes millorables per increïbles, i un guió superficial i convencional al servei de les escenes d’adrenalina i efectes especials.

El resultat és esplèndid. Entreteniment a dojo durant dues hores i un espectacle visual de primera magnitud. Hi ha cinema per a fer treballar les neurones i cinema per a fer-les descansar: Mission Impossible 5: Rogue Nation és de la segona classe. Punt.

Adient pels fans de Turandot. Si, la de Puccini. Contraindicada si teniu por a la velocitat.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: