Mission Impossible: Ghost Protocol

Si us agrada el cinema d’entreteniment, aquí teniu una pel·lícula pensada per a fer gaudir.

Póster de la pel·lícula Mission Impossible: Ghost Protocol

Ja que no podia ser James Bond, el Tom Cruise va decidir ser Ethan Hunt i està tenint un èxit indiscutible amb la franquícia de Mission Impossible. Envoltat de gent tant solvent com Brad Bird i J.J. Abrams en aquesta quarta entrega de la sèrie ha construit un film d’acció pràcticament immaculat. Persecucions, baralles, exhibicions tecnològiques, efectes visuals superlatius, tocs d’humor ben escollits i un parell de noies espectaculars. El que hom podia esperar, molt ben plantat.

Si per alguna banda peta Mission Impossible: Ghost Protocol és al parell d’escenes on hi ha la part de drama humà. Ni els actors són prou àgils per canviar de registre, ni els guionistes han sabut ser mínimament originals. Quan una pel·lícula és una concatenació d’esquemes, al final acaba fent-se previsible. També, hi ha una baula de la trama què és hilarantment ridícula, però això també li passa a James Bond, oi?

Adient per a passar una bona tarda. Contraindicat si patiu vertigen.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Mission Impossible: Ghost Protocol»

  1. […] és una molt bona pel·lícula d’acció. Amb personatges esquemàtics, una trama molt semblant a l’entrega anterior de la sèrie, un argument idoni per haver desenvolupat una magnífica pel·lícula d’espies, vàries escenes […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: