Jack Bruce, in memoriam

Diumenge passat va traspassar Jack Bruce, cantant i baixista d’entre d’altres el llegendari trio Cream.

Cream ho va deixar còrrer abans que jo naixés i si els he conegut és perquè en el seu moment vaig voler saber d’on havia sortit aquell Eric Clapton que m’agradava tant. I com tants d’altres, mai no vaig parar gaire esment en Jack Bruce, que per mi només era un acompanyant de Clapton quan en realitat es tractava d’un senyor músic.

El mateix Clapton l’ha homenatjat mitjançant un tema instrumental que ha publicat a la seva pàgina de Facebook. Si a més de veure el concert de comiat del 68 us ve de gust veure’ls quan es van reunir el 2005 per fer un parell de concerts i quatre calerons, ja sabeu on heu de picar.

Bon viatge, Mr. Bruce.
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: