Bon viatge, Senyor Haden

Gràcies a una piulada del molt gran Horacio Altuna m’entero del traspàs del també molt gran Charlie Haden.

El mateix cap de setmana què també sabem què hem perdut per sempre el darrer Ramone i què es proclamarà un nou campió del món de futbol, o sigui què sort què escolto l’Altuna.

El vaig descobrir pels seus enregistraments d’homenatge amb cançons republicanes de la guerra civil (a can Rosendo i Marian, potser?) i em va interessar més quan vaig descobrir què havia col·laborat un munt amb el meu admiradíssim Keith Jarrett. De vegades la seva música m’ha deixat fred, però la majoria m’ha agradat i sovint m’ha emocionat i entusiasmat. Li dec molts moments de felicitat.

Bon viatge, Senyor Haden,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: