Pastissets nacionalistes

Dolços què a la part superior porten la bandera suïssaAixò estava a la venda els dies previs a la diada nacional suïssa, què va ser el primer d’agost. A banda de múltiples llaminadures, també podies comprar banderes de qualsevol mida, samarretes amb la bandera, i petards. Perquè la tradició per aquesta diada inclou el què els suïssos diuen tirar petards i què un valencià descriuria com comprovar si els primers de la caixa són bons o no.

Recupero aquesta foto què va quedar oblidada per l’alla de tràmits de la mudança ara què comprovo què més d’un veí meu encara té la bandera al balcó. De moment no goso dir si els suïssos són molt patriòtics o simplement despistats.

Salut i sort,
Ivan.

2 respostes a «Pastissets nacionalistes»

  1. Ui, ja em confirmaràs les teves impressions, però la meva és que són tirant a molt patriòtics

  2. […] Emocionant, bonic, romàntic, fool, cursi, nacionalista, patriòtic, … l’adjectiu us el deixo a vosaltres. El mateix que aplica a penjar senyeres quilomètriques dels turons, a penjar una bandera immensa a la Plaza Colón de Madrid o a determinats pastissets. […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: