La bandera, al camp

Els de la granja del costat de casa van celebrar la diada nacional suïssa plantant la bandera.

De fet, la bandera ja la tenen sempre penjant d’un màstil, com fan moltes altres granges. però aquest estiu han volgut fer-ho més bonic i han aconseguit sortir al diari d’anuncis locals (vegeu la pàgina nou, la foto és molt millor que les meves), no sé si pagant o no. En la foto publicada si es pot apreciar què el que hi ha plantat enmig del camp de blat de moro són girasols.

Emocionant, bonic, romàntic, fool, cursi, nacionalista, patriòtic, … l’adjectiu us el deixo a vosaltres. El mateix que aplica a penjar senyeres quilomètriques dels turons, a penjar una bandera immensa a la Plaza Colón de Madrid o a determinats pastissets.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: