Estels fugaços

Després d’haver-me deixat enlluernar per un munt d’estels fugaços, ara m’ho prenc amb molta més moderació quan algú em vol vendre ”un nou Maradona”.

En els temps què corren, on els titulars importen -o, millor dit: interessen- més què els raonaments, assistim molt sovint i en diferents entorns a la glorificació de qualsevol què fa bona pinta i després … aquest ja ha desaparegut dels titulars i ha estat substituït per una nova promesa igualment efímera.

Igual què cal donar oportunitats a l’aprenentatge i la maduració, és necessari donar temps a confirmar els bons senyals, tot i què alguns començaments siguin fantàstics. En el món del pop, sempre recordo la banda d’una sola cançó què va ser The Knack: quan van treure el seu My Sharona algú va gosar dir què eren els nous Beatles.

I posats a parlar d’això, res millor què recordar els Guns N Roses, què van visitar durant un poc temps aquell paradís on l’herba és verda i les noies maques però mai no es van consolidar prou com per a què el seu record pugui competir amb bandes realment llegendàries, allà on podien haver arribat.

Salut i sort,
Ivan
Bonus track: òbviament, Sweet Child O’ Mine, tant la versió oficial com el directe.

2 respostes a «Estels fugaços»

  1. Pienso en esto que dices muchas veces, ¿hay alguna razón para escuchar a un grupo nuevo de jazz si no he escuchado muchos de los mejores discos de la historia?, también pasa con el cine y la literatura, podriamos limitarnos a los consolidadados por no decir a los clásicos y no nos los acabariamos, pero luego vamos a cosas menores.

    En la música en directo es diferente toca quien toca, hoy si el tiempo aguanta voy a ver a Claudia Berdagi :

  2. Al final el què fas és seguir recomenacions: del crític del diari, del llibre de text, d’una classificació què algú ha publicat, dels amics o de la teva intuició. O et deixes seduir per una portada…

    Moltes vegades m’he proposat seguir una llista planificada, i mai no ho he aconseguit.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: