When Harry Met Sally

Inauguro una nova sèrie d’articles, ja veurem amb quina periodicitat, a Lo Bloc. Compartiré amb vosaltres els meus clàssics personals del cinema. Al Carlos Boyero i al Gorina els agafaria un atac de feridura de llegir aquesta llista, però és el cinema que a mi em commou i com diu l’acudit, el meu gat me’l follo com jo vulgui.

La llista no pot estar numerada, per la mateixa raó que no estimes més el papa o la mama. Ni serà mai definitiva, perquè demà recordaré o incorporaré un altre film que també m’emocionarà, m’agradarà, em divertirà o m’impactarà com els que ja he apuntat a algun lloc. Però si que és cert que qualsevol d’aquestes pel·lícules em poso a mirar-la sense cap mena d’esforç tot i que l’hagi vist un parell de dies abans.

When Harry Met Sally

When Harry Met Sally és una arquetípica comèdia romàntica. El Rob Reiner (que ha signat un grapat de pel·lícules que puc incloure a aquesta llista) va construir una reflexió sobre les relacions de parella, sobre l’amistat i retaule sobre l’evolució dels conceptes amor i sexe als EUA. Algun acudit hilarant, situacions plantejades de manera molt natural, un munt de simpatia i humor natural i la millor declaració d’amor que recordo a un film.

I  la Meg Ryan, és clar, en el paper que va catapultar la seva carrera, exercint de guapa i de noia encantadora. Perfectament acompanyada per un Billy Crystal en un paper fet a mida. En un paper secundari la Carrie Fisher va aconseguir la millor interpretació de la seva carrera, després de fer-se mítica com a Princesa Leia.

Recordo que vaig anar a veure When Harry Met Sally amb el Jep, al cinema Arkadin, que com tants d’altres ha passat a la història. I com tants d’altres, jo també vaig sortir del cinema enamorat de Sally.

Salut i sort,
Ivan.

PS: us heu plantejat mai què s’en va fer del Harry i la Sally?

4 respostes a «When Harry Met Sally»

 1. La he visto y me gusto aunque no tanto como a ti, comedias románticas, hay dos que he visto varias veces: Lluvia en los Zapatos y Beautiful Girls, me gustan mucho

  http://www.filmaffinity.com/es/film105041.html

  http://www.filmaffinity.com/es/film691190.html

 2. -… y tres meses más tarde nos casamos.
  – ¿Se lo pueden creer? ¡solo tardamos tres meses!
  – Sí… doce años y tres meses.

  M’encantaaaaaaaaaaa!!!

 3. Lluvia en los zapatos aún está pendiente.
  Beautiful Girls … aparecerá en otra lista 😉
  Aunque yo no la clasificaría como comedia romántica, la relación Portman-Hutton es de las historias de amor más bonitas que he visto en años.

 4. […] una horterada, una bestiesa i tot el què vulgueu. Però aquest homenatge a una de les pel·lícules de la meva vida m’ha fet riure un […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: