Life in the Treehouse

Molt bon àlbum de Marlango, que manté les seves constants estilístiques i afegeix matisos interessants.

Life in the Treehouse és un àlbum pop que constitueix una evolució natural de l’estil proper al jazz que Marlango ha practicat majoritàriament fins ara. Si fins ara no us havien agradat, no crec que Life in the Treehouse us canvii la opinió; però si com jo pensaveu que tots els seus àlbums anteriors sonaven igual, aquest el trobareu més ric.

Life in the Treehouse obre amb el pop naïf i divertit de The Long Fall (amb una molt bona secció de metall) i I Don’t Really Want To Know, molt en l’estil de la banda. A la tercera va la vençuda, i The Answer és una gran i molt elegant cançó.

Després del recés de l’etèria Thank Someone Tonight descobrim el segon dels punts àlgids de Life in the Treehouse, el blues sexy de You Won’t Have Me. Ens tornem a relaxar amb més pop intrascendent, Play Boy Play.

La banda torna a agafar volada amb el jazz pop divertit de White Noise (Secret Sound) que inclou moments molt bons de saxo. En la mateixa línia arriba la lànguida Let the Sky Fall, amb protagonisme de la guitarra acústica. I el farciment el proporciona I Carry You.

El quart i darrer trio de cançons de Life in the Treehouse el composen el rock de Too Many Ways (la P. J. Harvey faria una gran versió), la delicia psicodèlica Take Me (aquestes dues molt bones) i la nana (Lullaby) que la Leonor Watling dedica a sa filla.

Com podeu veure, a parts iguales les cançons molt bones, les bones i les acceptables. En definitiva un àlbum que m’ha agradat molt, com també a Miss Mole.

Marlango - Life in the Treehouse

Adient per acompanyar el vermut en un matí assolellat. Contraindicat si decoreu les vostres parets amb pòsters de Marylin Manson i Dream Theater.

Salut i sort,
Ivan.

Bonus track: Dimarts 20 els veuré al Liceu. Ja us explicaré.

Una resposta a «Life in the Treehouse»

  1. Jajaja, resulta que les que més m’agraden son les que qualifiques d’intrascendents i naïfs!!

    Dimarts els disfrutarem en directe i potser canvio d’opinió …

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: