Líban al National Geographic

Us recomano aquest article de la web de National Geographic: Lebanon Historic Sites Again Escape Conflict Unscathed. Encara que no domineu l’anglès s’entén força bé i el millor, com és habitual en aquesta publicació, són les fotografies. Hi trobareu un munt de links a galeries fotogràfiques del país.

Veure que un lloc que tu vas visitar fa exactament un any es converteix de cop i volta en un infern és una cosa que us asseguro afecta molt. Els records que tinc del Líban són d’un país dinàmic i amb ganes de gaudir de la pau i treva que tanta falta els feia. Ara resulta que les runes de Baalbek [foto] impressionen fins i tot els escamots del Tsahal. Llàstima que no influeixin de la mateixa manera sobre els seus generals i responsables polítics.

Salut i sort,Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: