What We Do in the Shadows

Si, molt Christopher Lee i Vincent Price, molta Anne Rice i la trilogia de Twilight, però digueu-me: què en sabeu de debò sobre com viuen els vampirs?

what_we_do_in_the_shadows_poster

What We Do in the Shadows ve a cobrir aquest forat de la vostra formació, tot documentant la vida quotidiana de quatre vampirs que comparteixen pis a Wellington, Nova Zelanda. Des del moment en què es reuneixen per a resoldre les diferències sobre qui ha desatès les feines domèstiques anem coneixent no només aquests quatre personatges sinó també les seves dificultats per a sortir de marxa, els seus problemes sentimentals, les seves relacions amb humans, i altres qüestions d’evident interès.

El gènere mockumentary es troba a What We Do in the Shadows amb la comèdia gamberra de pressupost limitat i actitud irreverent. Afortunadament el pes del guió descansa sobre un repartiment perfectament definit, amb personatges ben perfilats i interpretats, rient més amb els individus i amb les situacions que no pas amb els tòpics del gènere vampíric. Hi ha gags francament bons però en general el resultat és més aviat simpàtic que no pas hilarant.

És, a més, un esforç colossal pels directors, guionistes i protagonistes Jermaine Clement i Taika Waititi. Caminen amb pols ferm per la delicada línea que separa el divertit del ridícul i se’n surten la mar de bé.

Adient pels fans del primer Almodóvar. Contraindicat pels del glamour d’Entrevista con el vampiro.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «What We Do in the Shadows»

  1. Totalment d’acord Ivan. Hi ha gags bonissims al costat d’altres no tant bons, el resultat, com bé dius, és simpàtic i en guardo un bon record. Salut!

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: