Llanto de Pasión (2015)

Com ja vaig dir estic que no cago per escoltar el nou de Quimi, Manolo i la resta de la seva colla.

Pel que llegeixo a internet, sembla que d’aquí un parell de setmanes es posarà a la venda una capsa amb cinc CDs amb material nou, recopilatori, i fins i tot un directe d’El Último de la Fila. Jo em vaig esperar a comprar els seus discos a quan es van separar; abans, no m’agradava escoltar els enregistraments, ja que la distància amb el seu directe era immensa.

Aquest any los Reis arriben dues vegades.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: