Més adéus

M’entero, d’una tacada, del traspàs de Francisco González Ledesma, i de què el seu fill és el periodista Enric González.

Dues plomes que he admirat com a periodistes però que no he tastat prou com a escriptors, i dues persones que m’han agradat sempre que els han fet alguna entrevista. D’aquells que, sense pretendre-ho, desmitifiquen i revaloritzen la figura de l’intel·lectual, i donen prestigi a l’Espanyol.

El País, on va treballar molts anys el fill, ha publicat un article prou bo sobre el pare, però la millor elegia de González Ledesma la va signar abans d’hora l’Enric. Llegint-la, m’entero que el pare literari de l’inspector Méndez també va ser un dels personatges reals de El invierno del dibujante de Paco Roca.

Molt donar-me-les de culte i resulta que no m’entero de res.

Salut i sort,
Ivan.

3 respostes a «Més adéus»

  1. “donar-me-les de cult ” creo que hay errata en cult.

    culte2 -a

    adj. [LC] Dotat de cultura. Una persona culta. Una nació culta.

  2. […] El darrer cop que el vaig escoltar va ser a una entrevista que li van fer les col·laboradores del també recentment traspassat Joan Barril al Cafè de la República. Continuava amb el seu to joganer i optimista de sempre tot i anar pel seu tercer càncer. La mateixa mala bèstia que s’ha endut primer els ulls i després la vida de la Rosa Novell, la mateixa setmana que ens ha deixat Francisco González Ledesma. […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: