Nacha Pop

Sempre he odiat la frase “els vuitanta van fer molt de mal”. Però hem de ser sincers i encara que tinguem records molt tendres d’aquella època, molta música i moltes coses que ja no fem, reconeguem que els video-clips dels vuitanta són un génere que dóna per a molts riures. Ja vaig esmentar en el seu moment els Dr. Hook i el seu When You’re In Love With a Beautiful Woman.

Avui li toca el torn a Nacha Pop, que va signar una cançó enganxosa, ballable i engrescadora però es va deixar entabanar per a perpetrar un clip promocional que fereix sensibilitats estètiques i políticament correctes.

Per no deixar mal de boca, enllaço dos directes: el de la magnètica Asustado estoy i el d’una versió festiva i amb orquestra de la també romàntica La chica de ayer.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: