Calentures estivals

L’estiu i la calor què l’acompanya es presta especialment per a deixar-se embargar per melodies i lletres què, diguem-ho clarament, són especialment punyents quan retornen al cap del temps. I si hi ha constància gràfica a Youtube, la crueltat és especialment dura.

Tot i que hi ha inferns inferiors (Maria José i els seus Pajaritos!), aquí els Dr. Hook interpretant When You’re In Love With a Beautiful Woman, què reconec què en el seu moment vaig enregistrar en una cinta Maxell o TDK. Si no enteneu la darrera part de la frase, millor: els què ara sou joves esteu vacunats contra aquest article.

Quant de mal ha fet això de la cançó de l’estiu!

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Calentures estivals»

  1. […] Sempre he odiat la frase “els vuitanta van fer molt de mal”. Però hem de ser sincers i encara que tinguem records molt tendres d’aquella època, molta música i moltes coses que ja no fem, reconeguem que els video-clips dels vuitanta són un génere que dóna per a molts riures. Ja vaig esmentar en el seu moment els Dr. Hook i el seu When You’re In Love With a Beautiful Woman. […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: