En el nom de Johan

L’admiració futbolística que li tinc al Johan Cruyff és immensa. Per això em dol que es presti a participar en segons quins ridículs polítics.

I és que a mi em fa mal, em dóna una gran pena, que se l’utilitzi per a transmetre missatges polítics interessats. Que l’Antoni Bassas periodista faci un paral·lelisme entre l’actitud de lideratge de Cruyff i el que espera dels polítics catalans entra dins del joc, és un recurs retòric acceptable. Que en el seu moment es fes servir la imatge de Cruyff per a campanyes publicitàries en contra de fumar, ho vaig trobar adient i encertat. Però veure ara l’Artur Mas fent-se la foto amb el Johan i tot plegat, després d’aquell premi del Parlament de Catalunya al Pep Guardiola, això em sembla què és no tocar-hi gaire.

Que si, què tots els polítics intenten aprofitar la capacitat propagandista de l’esport en benefici propi, però això no vol dir què estigui bé. Si els referents morals o polítics han de venir del món de l’esport, millor què ens ho fem mirar. I més en moments en que s’han de prendre decisions greus i trascendents. El seny aconsella deixar de banda les frivolitats que en altres moments potser serien tolerables.

Seguiu i disfruteu,
Ivan.
PS: I salut i sort, com sempre.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: