Altres lectures interessants

Internet ofereix un munt d’eines i oportunitats per a compartir informació.

Lo Bloc és la que faig servir quan em penso què tinc quelcom a opinar sobre alguna cosa. Crec què aporto alguna cosa, encara què siguin obvietats, pura incredulitat o la més flagrant ignorància. Però de vegades no escric res i si què potser seria interessant compartir alguna d’aquestes coses que trobes a internet, oi?

Tinc un tumblr, què també es diu Lo Bloc, on vaig guardant enllaços, cites i d’altres coses interessants. I un magazine de Flipboard, que també es diu Lo Bloc (digueu-me coherent!) on vaig deixant algunes de les lectures més interessants què trobo a internet.

A banda d’això, podeu trobar algunes de les fotografies què faig a Instagram, i les valoracions de llibres què llegeixo a Goodreads.

Vosaltres compartiu informació? Quina eina feu servir?

Salut i sort,
Ivan.

6 respostes a «Altres lectures interessants»

 1. Yo no , pero en mi blog ponía más enlaces que otra cosa.

 2. Librarything per les meves lectures preferides.

 3. Jo acabo de donar-me d’alta a Goodreads. Crec que té força possibilitats, però encara no en conec prou bé les opcions per aprofitar-la al màxim.

 4. Els blocs van començar sent això que feia el francis black, llocs on anaves registrant allò que et trobaves navegant per internet. Després va afegir-se la possibilitat de comentar i són una eina molt bona per compartir opinions. Per cert, què hi ha algun bloc on em frustra no poder deixar cap comentari…

  LibraryThing em va semblar un punt massa complicat pel meu gust quan el vaig provar.

  Altres llocs on recollir articles interessants són paper.li i scoop.it. És fantàstic què hi hagi diversitat d’opcions, però cal trobar una manera senzilla de poder agrupar la teva xarxa d’influència. El maco de compartir les coses que t’agraden és saber què li semblen a la gent que t’importa; i també saber què els agrada a ells.

  1. Eso es que hace tiempo que no pasas……

   1. Más bien ha sido la mudanza 😉

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: