Aranyes

Hi ha un munt d’aranyes a l’entorn urbà de Bern.

Els què em coneixeu ja sabeu què no miro la natura amb un especial interès, menys encara quan camino per ciutat. Però a diferència de Barcelona, a Berna no costa gens trobar-t’hi al davant d’una teranyina immensa, de tranquilament 10×10 cm o encara més. Malauradament, la càmera del meu (lamentable) mòbil Sony Xperia Z no és prou bona per enfocar-les.

Però l’altre dia vaig poder fer-li aquestes fotos a la senyora què teixia la seva just fora de la finestra de la nostra cuina. O millor dit, hauria de dir les seves teranyines, per què és la propietària de dues malles de caça, la més gran de una mida aproximada de 30×30 cm. i que quan bufa el vent la veus combar-se com una vela.

I hi ha gent què es pensa què no es poden trobar sorpreses a Suïssa…

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: