No molesta, no

Foto on es veu un camió aparcat just al pas de vianants i el seu conductor al costat, mirant tranquilament com li faig la foto i com ens hem de desviar per a que poguem creuar el carrer amb un cotxet de nen
El camió estava tranquilament estacionat al pas de vianants què comunica dos segments del carrer Rogent, tot creuant el carrer València, a Barcelona. I com podeu apreciar, el conductor encara era més tranquil.

Em va animar a què fes més fotografies si volia, què a ell no li feia res. Igual que no li feia res què la Vio hagués de fer una volta perquè el cotxet de criatura que portàvem no passava bé per l’espai lliure què havia deixar aquest home tant tranquil.

També som així.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: