Hamburgueses a Barcelona

Sí, això de la cuina gourmet està molt bé, però de vegada en quant el què ve de gust és crospir-se una bona hamburguesa. Colesterol, proteïnes i un somriure d’orella a orella.

Primer pla d'una hamburguesa amb pa de sègol, enciam, tomàquet, formatge, la seva bona llesca de carn i acompanyada d'unes patates fregidesFoto: chichacha via Flickr/Creative Commons

Quan els de Directo al paladar van publicar un llistat de llocs recomenables on menjar una hamburguesa a Barcelona, vaig prendre nota i vaig començar a implicar amics en una no declarada ruta gastronòmica.

 • Amb el Jordi vaig visitar La Royale, què està bé però em va semblar una mica car pel que et serveixen, què és prou bo. Aquella nit hi havia força xivarri (el pijerio també crida) i el servei em va semblar lent. Per cert, que enfront hi ha un bar on serveixen bona cervesa i al costat una interessant botiga de queviures de qualitat del Montsià.
 • El Xavi em va acompanyar al Pim Pam Burguer, què es tot el contrari: un lloc absolutament informal al Born amb olor de fritanga i companyia internacional. Això si, el local viu d’una rotació de personal elevada, no convida a estar-s’hi petant la xerrada.
 • Amb la Inés vaig anar al Peggy Sue’s American Diner, on les hamburgueses no em van semblar res de l’altre món i els batuts, de vista, si em van fer goig. I la decoració és deliciosa, és clar.
 • A l’Enric li va tocar El filete ruso, a la cantonada Rosselló amb Enric Granados, un lloc molt bo on es pot sopar ben a gust.
 • I l’Enric mateix em va portar al Santa Burg, que em va agradar força en part perquè tenen assortiment de cerveses artesanes. Em penso que els dies de partit hi podeu veure el Barça.
 • Tots aquests restaurants apareixen a una altra llista d’hamburgueseries recomanables a Barcelona, aquesta elaborada pels de Time Out. Va ser el Xavi qui em va passar la llista, i la vam aprofitar visitant El club de la hamburguesa, a la cantonada de Tallers amb la Plaça de Castella, què és tant informal com el Pim Pam Burger però on s’hi pot estar tant a gust com al Filete ruso.

O sigui que ja teniu unes quantes recomanacions. I jo ja ho he apuntat per a recordar-ho.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Hamburgueses a Barcelona»

 1. Avatar de francis black
  francis black

  Buena guía, hace un par de años fui a una hamburguesería en el Paralelo ,se llama Chelsea, recuerdo más el local que la comida,

  http://chelsea-bcn.es/

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: