Limitless

Pel·lícula de superherois disfressada molt hàbilment.

Limitless movie poster

Què si, que hi ha intriga, que un paio més aviat normal i fins i tot mediocre té un moment de sort en què troba quelcom que li canvia la vida en positiu i passa a ser molt millor què els altres. I passa a portar una doble vida, la brillant i pública, i la íntima en que només ell sap perquè és tant bo. Això no és el génere de superherois?

És cert! Això el fa súper però no pas heroi. I és que no ho és, perquè el personatge que interpreta el molt més eficaç què maco Bradley Cooper busca el seu propi benefici. No és el què fariem tu o jo?

Limitless acaba sent força millor del què m’esperava, no només entretingut sinó que a més et suggereix uns quants temes de conversa. Com per exemple: si poguessis millorar alguna faceta teva, què escolliries? El què t’agrada, el què et pot donar més diners? El què et pot donar més poder?

I a més, surt Robert De Niro. I ens estalviem veure ningú disfressat de manera més aviat ridícula.


Adient pels que troben emocions més enllà de les persecucions trepidants. Contraindicat per les rates de biblioteca.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: