País tolerant

No em ve gens de gust parlar del que li ha passat a la senyora Olvido Hormigos. Però si que vull deixar escrit que allò que Espanya és un país tolerant on la gent respecta el que fan els altres mentre no els faci mal és un mite que ha quedat esmicolat públicament.

A veure, que ja sabem de fa molt temps que aquí no hi ha gent amb diferents idees polítiques sinó fatxes i rojos, només cal mirar els paràmetres en que es mouen les tertúlies a la majoria dels mitjans de comunicació, però es que hem vist com un bon grapat de gent anava de nit a esperar una noia per insultar-la i dir-li de tot pel fet que s’hagi fet públic aquell vídeo íntim.

Extrapolable? Representatiu? Mireu, jo encara estic esperant que surti algú de la banda contrària dient que aquests que van insultar-la van fer molt malament. I ja sé que després ella ha rebut molta solidaritat. Però l’ha reubut perquè primer ha hagut el linxament.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «País tolerant»

  1. […] Què El Dioni hagi estat una estrella mediàtica, o Mario Conde analista polític; o que una ex-regidora que va fer-se famosa involuntàriament per un afer sexual passi a ser noia Interviu i després participant a programes […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: