It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)

El Presidente del Tribunal Supremo passa de tot i diu que ens hem de fiar d’ell i que encara que no hagués cap acte oficial ell va anar a Puerto Banús per feina; els acusats a la Operación Galgo se’n surten perquè tota la investigació partia d’uns comentaris poc creïbles i això no és una base prou ferma per a trobar el que finalment va trobar la policia; la Comunidad de Madrid presenta els seus comptes i una setmana després li apareixen un munt de factures que tenia oblidades i que dupliquen el seu deute; la Comunidad Valenciana … no, això no ho explico que ho vull fer curt; i la Merkel, i els mossos torturadors indultats, i el de Bankia, i el dels càrrecs de la Generalitat condemnats per corrupció i indultats, i el del banquer delinqüent també indultat, i que no tinguem diners per pagar coses tant prescindibles com els mestres i els metges, i Mourinho surtin com a guanyador i model a seguir, i que tinguem un Presidente del Gobierno que a Infojobs no trobaria cap feina perquè ni sap anglès, ni pot adduir cap experiència en empresa en la seva vida, i tantes altres coses.

El món no s’acaba, però no crec que sigui igual a partir d’ara. En qualsevol cas, sempre és un bon moment per escoltar una de les bones cançons de quan els R.E.M. eren alternatius.

També podeu gaudir d’una fantàstica versió en directe (paga la pena que arribeu al darrer minut) i d’una altra acústica.

Una resposta a «It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)»

  1. Avatar de francis black
    francis black

    Hay que ver las noticias con distancia pasan un montón de cosas fuera del los TN que valen la pena, aunque yo me agobio mucho con la actualidad he intentado no hacer caso pero siempre acabo leyendo los diarios y discutiendo sobre los temas, muchas veces sin demasiados argumentos sólidos, vamos que no predico con el ejemplo, pero lo intento.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: