Shandy Naranja Cruzcampo

Un altre cop gràcies a Bloguzz he pogut tastar el nou refresc Shandy Cruzcampo Naranja.

Dues llaunes de Shandy Cruzcampo Naranja

La Shandy Cruzcampo Naranja no m’ha semblat una clara amb taronja. Shandy és la marca amb la que comercialitzen un refresc de cervesa i llimona. I de fet, és com es coneix la clara al Regne Unit. Doncs bé, treieu-vos del cap que això sigui una mena de cervesa.

El que a mi m’ha semblat la Shandy Cruzcampo Naranja és una Fanta sense l’excés de sucre que fa que porti més de vint anys sense demanar-ne cap. L’afegit d’un cert percentatge de cervesa fa que la beguda sigui més lleugera (clara!) que no pas el refresc ensucrat i, si t’esforces una mica, al final si que li trobes un lleugeríssim regust a cervesa molt clara (d’Estrella, vaja).

I porta gas. No tant com un refresc tradicional, però més del que en porten altres refrescs. Això si, ben fresqueta i amb la calor que està fent entra molt bé. El paquet de 24 llaunes que hem rebut no crec que duri gaire.

Adient per a treure’t una mica de set sense consumir alcohol. Contraindicat si realment tens molta set.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: