Total Recall

Hi ha diversos motius per a recordar l’excel·lent Total Recall de Paul Verhoeven: un gran entreteniment de començament a final, un espectacle d’efectes visuals, interpretacions prou convincent de dos dels tipus durs paradigmàtics dels noranta, una història molt suggerent basada en un conte de Philip K. Dick, i el que avui us vull comentar, una impressionant banda sonora del gran Jerry Goldsmith.
La peça que tothom identifica de Total Recall és The Dream, que els de C+ han fet servir a les seves retransmissions de futbol. És el resum perfecte del disc, però hi ha molt més. Sopresa, tendresa, emoció, intriga, tensió, confusió … totes les emocions i estats d’ànim estan perfectament reflectits a Total Recall.

D’aquí uns anys algunes bandes sonores de pel·lícules seran considerades com part de la música clàssica del segle XX, i Goldsmith, autor també dels acompanyaments musicals de The Planet of The Apes, Patton o Under Fire, obtindrà el reconeixment al gran compositor que va ser.
Anuncis

One thought on “Total Recall

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s