Icho

L’Icho és un restaurant japonès que tenia al punt de mira des que el van obrir. El fet que estigui a una zona complicada, que ara hagi un munt d’altres japonesos interessants, i el seu nivell de preus, tant alts com la qualitat del menjar, han endarrerit el tastet.

Però, aquest estiu fan una oferta de dimarts: un menú (seixanta euros, comptant l’IVA) d’autor el serveixen en 2×1. En aquest país els preus no baixen, però les ofertes no deixen d’augmentar.

I cap allà vaig anar molt ben acompanyat. La teca excel·lent, el lloc encantador, el servei prou bo i el menú deliciós del començament al final. Tempures d’avocat, de llagostins, sushi, sashimi, verduretes vàries, vedella amb foie (extraordinari!) i més platets que no recordo. Fins i tot em va agradar la pasta de te verd, això ja té mèrit.

A la banda negativa, el malta japonès Nikka de 10 anys està força bé però el cambrer el va servir amb gel

L’anécdota de la nit la va posar un grill que es va instal·lar sota el taulell del cuiner. A nosaltres ens va semblar entranyable, els que eren prou del taulell volien exterminar l’insecte, i el cuiner el protegia adduint la bona sort que es creu que transmeten.

En definitiva, l’Icho BCN m’ha agradat molt.

Salut i sort,
Ivan.

6 respostes a “Icho”

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: