Mendetz a l’Eristoff Internative Festival

Ahir dissabte vaig poder assistir al concert que van oferir els Mendetz a la quarta edició de l’Eristoff Interative Festival, gràcies a la invitació de la gent de Bacardí i a que Missmole pateix un refredat de Cal Déu.

Eristoff Internative Festival

I el concert em va agradar molt. El que havia escoltat de Mendetz era un mix de música electrònica amb afegits rock, mentre que en directe l’equilibri es belluga més cap al segon component. O bé les mescles que fan als enregistraments afavoreixen els teclats, o bé a la banda els surt la vena canyera quan pugen a l’escenari. La qüestió és que en directe el quartet té molta grapa i diverteix i fa moure les cames.

Els Mendetz allarguen les cançons tant com poden. Em fa l’efecte que és perquè s’ho passen molt bé tocant i disfruten allargant-ho fent variacions dels temes. Això de vegades cansa, fa que l’atenció del públic o la tensió de la banda es dispersin, però reconec que en cap moment perden el pas del concert i sempre toquen molt bé.

Així que durant una hora els afortunats assistents (al voltant de trenta) al concert ens ho vam passar molt bé i vam poder gaudir de cançons com Flashback, The Ground, Futuresex o la seva versió del Freed From Desire, a més de beure de franc les diverses modalitats de vodka Eristoff. La de caramel, barrejada amb Coca-Cola, va ser una sorpresa a l’alçada d’un campanar, i la caipirovska estava genial.

Per cert, que parlant amb els del grup vaig descobrir que la Vanessa Incontrada és amiga de tota la vida del Steffano (cantant i guitarra) i el Jan (teclats), la qual cosa explica la seva aparició al clip de Maximo Truffato.

Les fotos que paguen la pena són les que va fer la Vio.

Salut i sort,
Ivan.
Actualització: Aquí us deixo quatre fotografies del públic, per si en formàveu part i voleu mirar si vau passar-me pel davant en el moment oportú. Si voleu una còpia de l’original, deixeu un comentari.

4 respostes a «Mendetz a l’Eristoff Internative Festival»

  1. lo pasarías bien, buena entrada

  2. Me n’alegro que ho poguessiu disfrutar …

    Sembla que me’n vaig perdre una de bona, quina ràbia,jeje.

  3. uiix em sembla que ja sé qui sou!! ens vam fer servir d’escut humà tots quatre!! jajajaj

  4. Me n’alegro que ho poguessiu disfrutar vosaltres … i sembla que em vaig perdre una de bona!!

    No em va servir de gaire quedar-me a casa perquè encara arrossego el refredat. La propera vegada vaig i ja em recuperaré després,jeje

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: