Michael Bublé Meets Madison Square Garden

Tornen els crooners. Avui parlem de Michael Buble.

Gent com Harry Connick Jr. van rellançar un génere que hom pensava que amb l’envelliment (que mai decadència) de Frank Sinatra i Tony Bennett estava condemnat a desaparèixer. Es va colar alguna ganga (Michael Bolton) enmig de la veta, però hem pogut descobrir noves veus i noves maneres de gaudir d’estàndards immortals.

Aquest enregistrament en directe, originalment publicat com a DVD, és un magnífic exemple. Des del respecte cap als clàssics s’executa una fòrmula tant vella com infalible: un bon cantant amb bon timbre de veu i habilitat per donar-li caliu a la interpretació; una banda d’acompanyament que toqui senzillament bé les partitures; uns arrenjaments que en moments concrets semblin improvisats o agoserats; i deixeu que la màgia de Me And Mrs. Jones, Call Me Irresponsible o I’ve Got The World On A String faci l’efecte.

Michael Buble Meets Madison Square Garden

Michael Buble interpreta amb elegància i convenciment un repertori guanyador (apunteu I’m Your Man o Crazy Little Thing Called Love) que ens entreté i ens canvia l’ànim a millor. Si els crooners clàssics bevien les fonts del jazz vocal, Buble i companyia han ampliat l’espectre al pop i rock més accessible, sense ensorrar els originals en muntanyes de sucre i arribant a audiències massives.

Adient per a acompanyar qualsevol estona. Contraindicat si espereu una excusa per saltar o ballar.

Salut i sort,
Ivan.

3 respostes a «Michael Bublé Meets Madison Square Garden»

 1. Hay un crooner que me gusta bastante Mark Murphy , bueno yo lo considero un crooner , esta un poco deteriorado pero la voz me gusta .

  http://www.apoloybaco.com/markmurphybiografia.htm

  http://www.goear.com/listen/8781324/bein-green-mark-murphy

  http://www.goear.com/listen/3d1fdd1/my-favourite-things-mark-murphy

 2. Apunto el nombre. Gracias, francis.
  Por cierto y cambiando de género, que Pixies vuelven al Primavera Sound.

 3. Ya pero creo que ya no tienen mucho musculo , los que me perdi fue el otro día a los Sonic Youth , aunque luego lo pienso y hace mucho que ya no escucho este tipo de música, hace años todo era Pixies , Sonic Youth ,Babes in Toyland , Pj Harvey, Nick Cave , The Cure , Velvet , Breeders,…. y ahora es más cantantes tranquilos y música entre Jazz- flamenco y mediterranea , bueno lo que voy colgando en el blog. Lou Reed es al que siempre vuelvo, eso si.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: