She Wolf

Shakira dóna un tomb a la seva carrera cap el pop més naïf i electrònic.

En el passat Shakira havia signat cançons interessants dins de l’espectre pop. Algunes solucions dels arranjaments, ús original de la seva fantàstica veu, coses així. Des que canta també en anglès que les seves melodies són cada cop més tòpiques dins del que és el pop anglosaxó. Amb She Wolf (Loba és igual?) aquesta tendència s’accentua.

Caixa de ritmes i sintetitzador a tot arreu. Lletres encara més lleugeres del que ens tenia acostumats (a She Wolf arriba a nivells infantils) i un regust a pop per adolescents que van per primera vegada a la discoteca que em recorda més el tecno-pop dels primers 80 que no pas les versions rock que la colombiana interpretava a les seves darreres gires. Ja sé que els Jonas Brothers i la Hannah Montana són lo más de lo más, però s’ho hauria de fer mirar.

Shakira - She Wolf

Adient per a amenitzar una trobada familiar amb gent molt molt jove. Contraindicat per a sibarites del pop.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: