… Earth to the Dandy Warhols …

Si parlo dels Dandy Warhols segur que molts recordareu una cançó molt bona que un anunci va popularitzar de seguida, Bohemian Like You. Un parell d’àlbums després, els Dandy Warhols continuen fent bon pop. Podeu escoltar aquest … Earth to the Dandy Warhols … a la seva web.

... Earth to the Dandy Warhols ...

El CD no es pot adscriure (què bé!) a cap etiqueta concreta. Hi ha diversos registres, tot i que les veus lànguides i les guitarres greus dominen el so, però no és un àlbum gens trist, tot el contrari. Hi ha també molts passatges instrumentals, detalls psicodèlics, guitarres rockeres i alguna frikada solta. Els Dandy Warhols han renunciar a voler ser comercials en tot moment i han optat per sonar bé en tot moment. Han volgut fer un disc per entretenir i s’han sortit més que bé.

No he trobat més que una cançó que no m’agradi, i n’hi ha tretze, i en canvi en destaco unes quantes amb molt de gust: Mission Control (electrònica al poder), Welcome to the Third World (recordaveu els Roxy Music o el Talking Heads?), And Then I Dreamt of Yes, Now You Love Me (impossible no ballar-la), The Legend of the Last of the Outlaw Truckers (divertida i en clau de western), i Love Song. Deu n’hi do, oi?

Adient per a animar-te mentre has de planxar camises. Contraindicat si necessites veus amb timbre dolç.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: