A Woman A Man Walked By

La segona col·laboració de P.J. Harvey amb John Parish és una de les novetats discogràfiques més importants de la temporada, i un clar exponent que al rock encara li queda espai per a l’experimentació.

P.J. Harvey & John Parish -A Woman A Man Walked By

Què fa especial A Woman A Man Walked By? La passió. Hi ha vegades que el que t’agrada escoltar és quelcom bonic, que soni bé. Hi ha cops que t’atreu escoltar com algú canta o toca el seu instrument excepcionalment bé. Però hi ha molts moments que el que agraeixes és que et canviin l’ànim, que et traslladin emocions, sentiments. La PJ Harvey i el John Parish ho fan i de quina manera.

Com són les cançons de A Woman A Man Walked By? Apassionada i desgarrada, Black Hearted Love és una de les millors cançons que el rock ha proporcionat aquest any, potent, complexa, fascinant; Sixteen, Fifteen, Fourteen és enèrgica i rítmica; Leaving California és lànguida i tensa alhora, gràcies a l’art vocal de la P.J. Harvey; April és torturada i angoixant; A Woman A Man Walked By resulta emprenyada, rabiosa i dura; mentre que The Soldiers és melangiosament trista i Pig Will Not és rítmica, emprenyada i enérgica, pura definició de rock. I n’hi ha més, fins a 10, totes impactants.

Adient si busqueu emocions noves. Contraindica per a distreures i prou.

Salut i sort,
Ivan.

3 respostes a «A Woman A Man Walked By»

  1. Pj harvey, hace años la escuche mucho , sus discos Dry y Rid of Me, luego ya no tanto. Cada vez escucho menos rock , aunque me parece una cantante muy buena.

  2. Una de les millors veus femenines del indie, sens dubte!

  3. Jo matisaria una miqueta: més que una de les millors veus, una de les millors intèrprets. La vaig veure a un Primavera Sound, i em va impressionar molt. I això que Nunuki em va assegurar que no estava en plena forma.

    Salutacions a tots dos.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: