El viaje del emperador

D’uns anys ençà els cinemes recuperen el génere del documental. Aquesta cinta ecologista és un immillorable exemple que didàctic i avorrit no sempre van junts.

I és que en cap moment El viaje del emperador sembla un documental. El que veus és un film d’aventures, narrat per dues veus en off, amb personatges no humans i repartiment coral. És una pel·lícula que narra una història ferotge de lluita per la supervivència en un entorn hostil. Hi ha la història d’amor, moderadament cursi, i hi ha persecucions, assassinats i crueltat. En definitiva, real com la vida mateixa.

El viaje del emperador té ritme, sentit dramàtic i, no podia ser menys en una pel·lícula ambientada a l’Antàrtida, una fotografia boníssima que es beneficia d’uns paratges únics. Veure-la en pantalla petita és millor que no veure-la, però molt pitjor que haver-la vist en pantalla gran, o enorme.

El viaje del emperador

Adient per a absorvir-te durant prop un parell d’hores i oblidar-te del stress de la vida urbana. Contraindicat si necessiteu diàlegs incisius.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: