Antònia Font a Nou Barris

Els Antònia Font van actuar divendres passat a Nou Barris, dins les seves Festes Majors.

Antònia Font

I van triomfar. En un concert que va durar gairebé dues hores comptant els bisos, van embutxacar-se un públic nombrós i predisposat a la seva proposta de pop festiu i original.

Pau Debon no va parar de somriure i ballar durant tot el concert en un posat que contrastava força amb un Joan Miquel Oliver que va aixecar el cap ben poques vegades, i cap per somriure. El grup sóna molt bé en directe, amb els teclats de Jaume Manresa generant ambients suggerents a l’alçada de les lletres i la guitarra de Joan Miquel Oliver dispensant contundència en moments concrets. El directe d’Antònia Font és encara més eclèctic que els seus àlbums.

Jo m’ho vaig passar molt bé. Primer perquè el concert responia perfectament al que l’ocasió demanava i el públic esperava. Segona perquè el repertori d’Antònia Font acumula ja un bon grapat de peces que mereixen ser escoltades atentament. I tercer perquè al cap tenia les versions amb orquestra que han format el seu excel·lent Coser i cantar (sense cap mena de dubte un dels àlbums del passat 2007) i vaig poder comprovar que les cançons són tant bones del dret com del revés.

Salut i sort,
Ivan.

7 respostes a «Antònia Font a Nou Barris»

 1. Ostres, és que Antònia Font és el millor que ha donat la música d’aquest país en molt de temps

 2. Avatar de francis black
  francis black

  Hola yo tengo el disco coser y cantar y me gusta mucho , mas que los otros , pero el que me encanta es Oliver en solitario y el ultimo disco de Sisa donde produce Oliver esta tambien muy bien .

  Sobre lo que dice Miquel Creo que ahora hay cosas que estan muy bien en pop aqui en cataluña y en catalan lo ultimo de Portet esta bien , Parrot tambien Sanjosex , Mishima no esta nada mal, Mazoni … creo que hay cosas .

 3. francis,
  de la teva llista t’has deixat a The Unfinished Sympathy i Sidonie, per mi del milloret que es pot trobar en els seus estils.

 4. Avatar de francis black
  francis black

  Bueno he hablado de musicos en catalan si ampliamos a demas lenguas los Love of lesbian serian de mis preferidos , aunque la verdad es que estos que dices no lo he escuchado y por cierto para mi uno de los mejores musicos que hay en catalunya es Carles Benavent que toca dentro de dos Semanas en Hospitalet . Si puedo voy nunca lo he visto en directo .

 5. ¿Carles Benavent sigue en activo? Hace tiempo que le perdí la pista a este gran bajista. A ver que tal está la agenda, para poder ir a verlo. ¿Qué hace ahora, jazz o flamenco?

 6. Avatar de francis black
  francis black

  Bueno el cuarteto es bastante Jazz , aunque su ultimo disco es SUMANDO es bastante flamenco , el concierto es con el cuarteto asi que sera mas Jazz . Sigue bastante en activo lo que pasa es que no es muy publicitado a mi se me han pasado un monton de conciertos y eso que intento estar atento , pero hay circuitos pequeños que casi no tienen altavoces y nos perdemos cosas .

 7. Ostres, Mishima m’encanten i Sanjosex és una asignatura pendent. Crec que m’agradarà aquest senyor. En Joan Miquel Oliver en solitari també està molt bé, cert, però em quedo amb Coser i Cantar. En Parrot m’agrada, però menys. I el de Sisa no l’he escoltat encara… sento certa reticència a fer-ho… si el recomaneu li donaré una escoltada. No crec que triguin gaire en vendre’l a emusic, provaré llavors.

  I ja que parlem de música… un meu amic acaba de gravar (composar, produir, etc) un disc de Funky. No és el meu tipus de música preferit, però crec que ha fet un disc molt xulo. M’agradaria saber que us sembla, així que us l’he penjat a http://www.megaupload.com/es/?d=48VG4420

  El disc té llicència Creative Commons, així que és legal que el comparteixi amb vosaltres (i que el compartiu si us vé de gust). A part, li he demanat permís exprés i m’ha estat graciosament concedit.

  (espero que això no us hagi semblat spam, que no ho era).

  Una abraçada.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: