Sí, Primer Ministre

Francis Black ha declarat públicament que està fins el capdamunt de les properes eleccions generals, i que no pensa escriure més sobre el tema.

Espero que no cumpleixi la seva paraula. En Francis acostuma a escriure amb seny i amb sentit de l’humor, dues qualitats que aprecio molt i que avui en dia són molt escasses. I encara són més escasses en l’àmbit polític. La gent assenyada sembla que estigui fugint de la Política i està deixant el debat e mans de polítics professionals, alguns disfressats de periodistes o tertulians, gent més aficionada a xerrar o cridar que no pas a enraonar. Prefereixo no donar exemples.

I això és molt dolent pel país. Imagineu-vos un autocar infantil conduit per gent d’aquesta que no té ni carnet ni assegurança i que els mossos fotografien a dos-cents kilòmetres per hora a les carreteres. Gent que quan els crides l’atenció et contesten que ells ja saben què es fan, i que de conduir en saben més que tu. Poso el cas d’un autocar d’infants perquè això de deixar els problemes en mans d’altres és molt infantil.

El que no es pot negar és que Francis té molt bon ull amb les sèries de televisió. Yes, Minister i la seva continuació Yes, Prime Minister, són dues fites no només de l’humor anglès sinó de la sàtira mundial. Si fos per mi, estarien en reposició permanent a qualsevol televisió pública. Per goig, i per intentar que la realitat no superi encara més la ficció.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: