Brighter Than Creator’s Dark

El 2008 ha començat molt bé, musicalment parlant, perquè els Drive-By Truckers han publicat el seu vuitè àlbum, que és més que bo.

Drive-By Truckers - Brighter Than Creator's Dark

Aquesta és la mena d’obra que jo esperava dels Eagles, i no el seu decebedor àlbum de tornada. No és un prodigi d’imaginació, però Brighter Than Creator’s Dark conté varietat de cançons, totes ben interpretades, diversos estats d’ànim i deixa un regust alegre, vivaç i dolç a l’oïde.

Ja en el seu anterior A Blessing and a Curse els Drive-By Truckers van assolir un nivell molt alt. La formació ha patit canvis, especialment la marxa de Jason Isbell, però la qualitat s’ha mantingut o fins i tot ha augmentat. Les balades ara els surten molt millor. I la banda funciona amb tots tres cantants. Nivell general molt alt i una cançó (Two Daughters and a Beautiful Wife) que jo considero extraordinària. Això és molt. Si en voleu fer un tastet, a la seva pàgina de MySpace podeu fer-lo.

Aquest disc, per l’ampli recorregut que fa de l’americana, em recorda la recomenable recopilació Borderdreams, la ruta del americana que va promoure Radio 3 ara fa tres anys. Si us agrada aquesta mena de música, no dubteu en buscar aquestes propostes.

Adient pels amants de les cançons basades en cantant i guitarra. Contraindicat pels que necessitin que sigui completament ballable.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: