The Second Best Exotic Marigold Hotel

Allò que diuen de les segones parts, en aquesta ocasió es cumpleix del tot.

the second best marigold hotel

The Best Marigold Hotel és un film del 2011 que hi cap dins aquesta categoria de comèdia britànica benintencionada que tant d’èxit té cap allà al Nadal. El film té força gràcia, tant per l’humor com per una acuradíssima ambientació que retratava aspectes molt diferents de la Índia actual, com per les interpretacions d’una colla d’excel·lents actors i actrius.

Vist l’èxit que va tenir, els productors van decidir tornar a fer caixa però aquest cop provant de guanyar-se també el mercat nord-americà. I van decidir que l’únic que calia era tornar a aplicar la mateixa recepta i afegir-li el Richard Gere.

I clar, repetir plat no té el mateix efecte que tastar per primer cop. A més, la inspiració dels guionistes no ha estat la mateixa i l’argument en aquest cas no és ni de ben tros tant agut. L’humor és diguem-ne més moderat, les situacions dramàtiques deixen mal regust i tot plegat m’ha fet mirar el rellotge vàries vegades durant la pel·lícula.

Això si, Gere fa de Gere i ho fa molt bé. I visualment The Second Best Marigold Hotel és una meravella: no només pel cromatisme desbordant del país, sinó especialment per l’art de Ben Smithard a la fotografia; tota una exhibició de talent.

Adient per a passar l’estona. Contraindicada pels que creuen que com a casa, a cap altre lloc.

Ah, pels que penseu que la premisa de partida és esbojarrada, els de la BBC han fet una sèrie, un reality show, amb pensionistes famosos que han passat una temporada la Índia.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «The Second Best Exotic Marigold Hotel»

  1. Totalment d’acord amb el que comentes.La primera pel·lícula molt superior a la segona. I la segona no deixa de ser simpàtica i agradable, encara que un pel llarga. Salut!

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: