Vacances i enquesta

Comencen les vacances i per tant un temps en que la meva connectivitat amb Lo Bloc serà intermitent i reduïda. Perdó per tant si trigo en contestar els vostres comentaris, pocs però importantíssims.

Aquesta vegada estaré visitant Espanya, però potser la propera vegada que hi vingui estaré visitant un altre país. No ho crec de debó, però encara menys m’hagués cregut fa cinc anys les quatre Diades consecutives que hem pogut veure; ni la inacció espanyola; ni el descrèdit pujolista; ni l’èxit cupaire; ni el segon triplet; ni el peaso iPad que acaben de presentar; ni tantes altres coses que semblaven fantasioses i ara les veiem cada dia.

Això si, algun article queda programat per aparèixer i mantenir el contacte.

Aprofito per a preguntar a qui estigui interessat (al cap i a la fi, si passeu per aquí és perquè voleu) què hi trobeu que us agrada, i què us agradaria trobar i no hi veieu. Critiques negatives també són acceptades, què jo no sóc polític professional.

Salut i sort,
Ivan.

4 respostes a «Vacances i enquesta»

 1. Aprofiteu les vacances! I si passeu per Barna, avisa!

  El blog m’encanta, no hi participo molt, però et segueixo i sé de tu.

 2. Buenas vacaciones. A mi me gusta del blog cuando hablas de libros y música aunque casi nunca coincido con tus gustos, los temas políticos también y tampoco coincidimos. Casi nunca hablas fútbol en eso coincidimos. Como crítica hay veces que escribes palabras que se nota que te apetece poner pero no fluyen en el texto. Son correctas, normativas pero parecen de clase, puestas con calzador. C que ha aprendido catalan con 30 años hay veces que dice palabras así también, pero tú es lengua materna, no ? Entiendo que las utilizas por placer.

  1. Pero en ti es lengua materna

  2. Contesto tard, però ho faig.

   Si, les faig servir per gust, per provar d’eixamplar una mica registre, que no sigui tot escriure com es parla i cuidar una mica l’idioma. A més, opino que hi ha un munt de mots que haurien de ser d’ús normal però que les décades (de fet, segles) de marginació en la difusió del català les han arraconat i ara només ens sonen bé expressions més simples o bé castellanismes.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: