Buy In

Una bona dosi de sentit comú i experiència.

kotter_whitehead-buy_in

John P. Kotter i Lorne A. Whitehead han fet ambdós carrera a la universitat, una institució on, si recordo els meus temps de becari, és una mena de regne feudal on els vasalls promocionen de manera proporcional a l’èxit dels seus senyors.

Amb aquesta experiència els autors han desenvolupat un mètode no de persuasió personal, sinó de persuasió en públic. buy in parla, en paraules dels seus autors, no sobre creació d’estratègies, sinó sobre el primer pas de la implementació d’una estratègia: convèncer el seu públic de la seva necessitat.

En 200 pàgines que es llegeixen ben fàcilment, Kotter i Whitehead donen bons exemples i mostren de manera clara i breu les passes per a guanyar adeptes a la fase política de l’aprovació d’un projecte. Exposen de manera brillant el que també es pot descriure com assertivitat, sentit comú, mà esquerra, preparació i sang freda. L’originalitat rau en l’exposició més que en els principis.

I com ells mateixos diuen, les 24 situacions i respostes adients es poden mirar només per sobre i deixar el detall per quan estigueu preparant algun tema concret.

Adient per a presidents d’escala de veïns. Contraindicat pels que sempre tenen raó.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: